Haagse Hondjes

Start

Wie

Wat

Waar

Tarieven

Voorwaarden

In het kort

Contact

Links

Welkom op de website van "Haagse Hondjes" de uitlaat service waar elke hond individueel wordt uitgelaten. Op deze pagina willen wij ons eerst even aan u voorstellen.

Op de foto rechts ziet u de twee oprichters van deze onderneming. Links op de foto, in de rode jas, staat Tom. Als zoon van een ervaren hondentrainer is hij al zijn hele leven gewend om met honden om te gaan. Zelf zegt hij lachend; "als ik mijn ouders moet geloven ben ik groot geworden door het eten van hondenbrokken".

Na het voltooien van zijn HBO-opleiding is hij momenteel parttime werkzaam als medewerker bij een grote verzekeringsmaatschappij. Begin 2005 besloot hij dat het tijd werd om zijn leven een andere wending te geven en niets lijkt hem mooier dan om van zijn grootste hobby, het omgaan met honden, zijn beroep te maken. Tom is gewend om met alle verschillende soorten honden om te gaan en is gespecialiseerd in de wat grotere, meer dominante rassen. Maar ook kleinere honden kunnen rekenen op zijn liefde, aandacht en goede zorg.

Rechts op de foto, in de zwarte jas, staat Wijnand. Opgegroeid in een gezin waar dieren minstens even belangrijk zijn als mensen, is ook hem het omgaan met honden al met de paplepel ingegoten.

Beroemd in zijn familie is het verhaal dat hij als klein jongetje liever in de honden-mand sliep dan in zijn eigen bedje.

Na het afronden van zijn middelbare schoolopleiding is hij eerst werkzaam geweest als medewerker van de Haagse gemeentepolitie en heeft daarna lange tijd in de detailhandel gewerkt.

.

Momenteel werkt hij als grafisch-ontwerper en houdt zich ondermeer bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Enige tijd geleden vond ook hij dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging in zijn leven. Na zich zorgvuldig te hebben georiŽnteerd, heeft hij besloten dat er niets mooiers kan zijn dan om van zijn grootste liefhebberij, het omgaan met dieren, zijn beroep te maken. Wijnand heeft al ruim dertig jaar ervaring in het zelf houden en verzorgen van allerlei verschillende soorten honden en katten.

Wij zijn er van overtuigd dat we de juiste eigenschappen bezitten om goed voor uw huisdier te zorgen. Kernbegrippen daarbij zijn: geduld, liefde, aandacht, betrokkenheid en ervaring. En wij verzekeren u dat deze vijf aandachts-punten bij ons beiden in zeer geruime mate aanwezig zijn.

Graag nodigen wij u uit om de rest van deze website te bekijken om zo een eerste indruk te krijgen van onze honden uitlaat-service en onze unieke werkwijze.

Volgende pagina >

© Alle rechten voorbehouden.