Haagse Hondjes

Start

Wie

Wat

Waar

Tarieven

Voorwaarden

In het kort

Contact

Links

De (Haagse) Dierenbescherming krijgt geen steun van de overheid. Daarom hebben zij mensen zoals jij nodig om dieren een dierwaardig bestaan te kunnen bieden.

Word lid en beteken iets voor dieren. Hoe meer leden, hoe sterker de Haagse Dierenbescherming staat.


Wij willen wij u er op attenderen dat er in de omgeving van Den Haag de gevaarlijke teek Dermacentor is aangetroffen. Deze teek verspreidt de ziekte Babesiose en is een bloedparasiet.

Als uw hond in gebieden komt waar veel teken voorkomen, is het belangrijk om uw hond daartegen te beschermen.

Er bestaat een enting tegen Babesiose. Hieraan kleven echter veel nadelen. Daarom adviseren wij om uw hond preventief tegen teken te beschermen bijvoorbeeld door een tekenband of door andere bekende anti-vlooien middelen die ook effectief zijn tegen teken.

Deze middelen kunnen echter niet 100 % voorkomen dat de teken zich aanhechten. Daarom blijft het erg belangrijk om uw hond dagelijks op teken te controleren en deze eventueel zo snel mogelijk te verwijderen. Dit kunt u bijvoorkeur doen met een tekenpincet. Hiermee moet u de teek zo dicht mogelijk bij de huid vast te pakken, waarna u een draaibeweging maakt en de teek vanzelf loslaat. U mag de teek nooit verdoven met bijvoorbeeld alcohol. Juist hierbij kunnen ziektekiemen die in het speeksel van de teek zitten, worden overgebracht. Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden op de website van: Kring Dierenartsen Den Haag


Partij voor de Dieren. Word vandaag nog lid! Voor slechts €15,- per jaar kunt u meewerken aan het verbeteren van dierenwelzijn!

De PvdD heeft als enige politieke partij dierenwelzijn als hoofdthema en wil zo de problemen bij de wortel aanpakken. Alle informatie vindt u op de website van: Partij voor de Dieren


Alles voor en over honden vindt u op: Honden.Beginthier.nl en op Honden.Coolbegin.Com


Links naar collega's vindt u op: Hondenuitlaatservice.Beginthier.nl


Stichting Mens & Dier Nederland: de stichting voor oudere mensen en asieldieren!

Stichting Mens & Dier Nederland is geheel afhankelijk van de steun van particulieren en bedrijven. en ontvangt geen overheidssteun. Wilt u hen steunen? Voor meer informatie kijk op Mens en Dier NederlandWilt u een Haagse Hondjes banner op uw eigen website? Kopieer onderstaande code en plaats deze op uw pagina(s).

Het resultaat ziet er dan zo uit:


Start >

Alle rechten voorbehouden.